imei repair
Gurubumuzda paylaşılan çözümlerden haberdar olmak için Guruba katılın·
Grubumuza sende Katıl
Cep Telefonu Tamir destek Paylaşım Topluluğu
 
on | 2 yorum
Samsung GT-I9003 Galaxy SL modelinin imei numarasını Z3X Box ile onarmanız mümkündür. Samsung modellerinde imei bozulması ve silinmesi çok sık görülen bir sorundur.
Z3X Box bu sorunları düzeltmek için geliştirilmiş bir kutudur.
Z3XBox bir Samsung box’ıdır. Diğer samsung boxları ile de bu işlemi yapabilirsiniz.
Bu gibi sorunları box cihazı olmadan tamir edemezsiniz biz z3xbox cihazı ile tamir edecegiz.Siz normal kullanıcı iseniz box cihazınız yok ise bir telefon tamircisine danışın bir Teknik servise gidin.
Z3xbox cihazı samsung cihazlarına yazılımsal tamir program yükleme güncelleme yükleme ve unutulan şifreleri görebilme gibi yazılımsal tamir box udur.
Z3xbox cihazı kaplo seti ile satılmaktadır her telefona her kaplo oluyor z3xbox cihazının yardım bölümünde kullanılacak kaployu yazıyor siz kaplo setinden kullanılacak kaployu bularak o kaplo ile işlem yapıyorsunuz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
İşlem esnasında telefonun kapanmasını engellemek için yeterli seviyede şarjı olan bir batarya kullanın.
Bu şu an bu makaleyi yazdığımızda Samsung Tools’un son versiyonu 17.6 olarak gözüküyor. Ancak bu sürümde Samsung i9003 Galaxy SL modelinin imei onarımını bir türlü gerçekleştiremedik. Biz de onun yerine daha eski bir sürümü olan v.16.3 sürümünü kurarak onarım işlemini yaptık. Samsung Tools’un v16.3 sürümünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Samsung Tools v16.3
Onarım işlemine başlamadan önce cihazı rootlamanız gerekmektedir.
Root işlemi için buraya bakabilirsiniz.
Eğer daha önce telefonumuzun port ayarlarında değişiklik yapmışsanız lütfen *#7284# kodunu girip UART seçeneğini Modem, USB se.eneğini ise PDA olarak işaretleyip telefonu yeniden başlatın.
UART – Modem
USB-PDA
Telefonu çalışır halde usb kablosuyla bilgisayara bağlayıp sürücülerin yüklenmesini sağlayın. Samsung Tool v16.3 programını açın.

I9003 modelini seçin.

Repair butonun üzerindeki Com Port seçeneğini işaretleyin.
Repair butonuna tıklayıp IMEI kutucuğuna imei numaranısı yazın ve OK ile işlemi başlatın.
Telefon kendini yeniden başlattığında bu esnada -Checking phone at COM- mesajı görülecektir telefonu usb kabloadan çıkarıp UART kablosuna takın.
 program telefonu gördüğünde işlemi bitirecektir.
 Hata alırsanız aynı işlemi baştan başlatın.

Not: İletişim araçlarının imei numaralarını değiştirmek suçtur. Lütfen telefonun orjinal imei numaralarınızı kullanın.

DEVAMI>>

2 yorum:

Samsung I9003 Galaxy SL Format sıfırlama dedi ki...

Telefonunuzu kapatın. Birlikte basın vol kadar güç + ev tuşu. Veri silme seçeneğini seçin.

Telefonunuzu kapatın. 5 saniye süreyle basın VOL UP + HOME + GÜÇ., Daha sonra POWER bırakın ve u sarı metni görmek kadar, diğer iki düğme devam
EVET, şimdi kurtarma modunda ardından / Fabrika Reset ... DATA WIPE seçin ve.

veya

Zor Bu yöntem Samsung GT-I9003 Galaxy SL Telefonunuzu sıfırlamak kullanın: * 2767 * 3855 # girin. Uyarı! Kişiler dahil tüm veri, vb mesajlar silinecektir! SIM veya tam sıfırlama önce PC'nizde yedekleme yapmak vb tüm gerekli veriler / Rehber / Mesajlar Kopya!

veya

Menü> Ayarlar> Gizlilik> Fabrika verilerine sıfırlama git: fabrika varsayılan değerlerine ayarlarını sıfırlayın.

Cihazınız donuyor veya cihazınız donuyor veya takılırsa Eğer önemli hatalar var, programları kapamanız veya yeniden işlevsellik kazanmak için cihazınızı sıfırlamanız gerekebilir. Cihazınız donmuş ve tepkisiz, basın ve 8-10 saniye için [POWER tuşuna] basılı tutun. Cihaz otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.
Bu sorunu çözmek bir fabrika verilerine sıfırlama yapmaz ise. Bekleme modunda, uygulama listesini açın ve seçeneğini Ayarlar → Gizlilik → Fabrika verilerine sıfırla → Telefon → Her şeyi sil sıfırlayın.

Samsung I9003 Galaxy SL Format atmadan önce Dikkat edilecek dedi ki...

Eğer yeni bir cep telefonu ya da yeni tablet satın almadan önce, cihazınızı tamir için aşağıdaki prosedürü deneyin. Mümkün ve çoğu durumda fabrika reset önce SIM ve SD kartı çıkarmak Öncelikle pilinizi, önemli verilerinizi yedekleyin şarj edin. O kadar online yedekleme her zaman önemlidir, donanımdan sıfırlama yaptıktan sonra verilerinizi kurtarmak mümkün değildir. Tüm verilerinizi için, bir yedekleme harici bir aygıt, sabit disk, raid sistemi veya medyada yapılmalıdır. Cep telefonu, kayıp hasarlı veya çalıntı durumunda veya sigorta olmadan, en azından değerli veri güvenli bir yerde yedeklenir. Telefonunuzu satmak üzeresiniz ve kişisel verileri silmek istiyorsanız telefon virüs etkilenen ise, veya bir sabit sıfırlama yapmak zorunda. Bazı durumlarda, siz de cihazınızdan unutulan şifre veya kilit deseni silebilirsiniz. Tüm bilgiler hisse bazlı ROM ile cihazlar içindir. Eğer köklü cihazı kullanıyorsanız, her zaman vb IMEI bilgileri içeren, EFS ilk klasörü yedekleyin!

Yorum Gönder

YORUMA CEVAP VEREMEYEBİLİRİZ HIZLI CEVAP ALMAK İÇİN
imei repair GRUBUMUZA KATILABİLİRSİNİZ.
https://www.facebook.com/groups/2564106410501110/