imei repair
Gurubumuzda paylaşılan çözümlerden haberdar olmak için Guruba katılın·
Grubumuza sende Katıl
Cep Telefonu Tamir destek Paylaşım Topluluğu
 
on | 0 yorum
Samsung GT-S7233 Wave 723 telefonunun sim ve telefon kilitlerini Z3X Box ile sıfırlayıp devre dışı bırakabilirsiniz. Z3X Box bir Samsung onarım ve yazılım kutusudur. Piyasadaki diğer Samsung boxlarıyla da bu işlemi yapabilirsiniz ancak bizim elimizde Z3X box olduğundan anlatımı bu kutu üzerinden yapacağız.
Z3XBox bir Samsung box’ıdır. Diğer samsung boxları ile de bu işlemi yapabilirsiniz.
Bu gibi sorunları box cihazı olmadan tamir edemezsiniz biz z3xbox cihazı ile tamir edecegiz.Siz normal kullanıcı iseniz box cihazınız yok ise bir telefon tamircisine danışın bir Teknik servise gidin.
Z3xbox cihazı samsung cihazlarına yazılımsal tamir program yükleme güncelleme yükleme ve unutulan şifreleri görebilme gibi yazılımsal tamir box udur.
Z3xbox cihazı kaplo seti ile satılmaktadır her telefona her kaplo oluyor z3xbox cihazının yardım bölümünde kullanılacak kaployu yazıyor siz kaplo setinden kullanılacak kaployu bularak o kaplo ile işlem yapıyorsunuz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
İşlem esnasında telefonun kapanmasını engellemek için yeterli seviyede şarjı olan bir batarya kullanın.
Samsung 2G Tool programını açın.

S7230 modelini seçin.
Telefonu açık şekilde Samsung UART kablo ile boxa bağlayın.
User Code butonuna basarak işlemi başlatınız.

Kısa bir işlemden sonra OK mesajını göreceksiniz. Telefonu kapatıp açın. Telefon herhangi bir kilit istemeden açılacaktır. Tüm kilitler ilk haline yani 8 tane (00000000)’a dönmüştür.

DEVAMI>>

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMA CEVAP VEREMEYEBİLİRİZ HIZLI CEVAP ALMAK İÇİN
imei repair GRUBUMUZA KATILABİLİRSİNİZ.
https://www.facebook.com/groups/2564106410501110/