imei repair
Gurubumuzda paylaşılan çözümlerden haberdar olmak için Guruba katılın·
Grubumuza sende Katıl
Cep Telefonu Tamir destek Paylaşım Topluluğu
 
on | 0 yorum
Sony Ericsson xperia Arc S LT18i Desen kilitini unutuysanız ve telefona ulaşamıyorsanız bu işlemi telefonu formatlayarak çözebiliriz.Önemli Not kesinlikle telefonunuzda bilgileriniz silinecektir önemli bilgileriniz varsa bu işlemi yapmayınız bir Telefon Tamircisine ( Teknik Servise) gitmeniz ğerekecektir.
Sony Ericsson xperia Arc LT18i modelini formatlama işlemi diger modeller gibi tuşlarla yapılmamaktadır bu işlemi kodla yapacağız bu işlemi denedik yaptık ordan sonra bologumuza yazdık önemli bir not biz denemedigimiz konuyu blogda yayınlamamaya çalışıyoruz.


LT18i model telefonunuzu açın desen kiliti ekranında iken acil arama yazısına tıklayarak tuş bölümüne ğeçelim.Acil Arama ekranında *#*#7378423#*#* Tuşlarını çevirin.
Açılan pencerede Customization Settings Bölümüne girin.
Açılan pencereden Reset customization Bölümüne tıklayın.
İşlem kendiliginde yani Format işlemi otomatik başlayacaktır telefon kendisiliginde kapanıp açılacaktır telefon açıldıgında formatlanmış bir şekilde açılacaktır.
Format işleminde telefonun kendi hafızası olmadıgı için resimleriniz silinmeyecektir sadece telefona kayıtlı rehberiniz silinecektir.
LT18İ Format işlemi yani Facktory Reset Hard Reset işlemini Yukarda anlattık ama anlamayan olursa diye birde videosunu paylaşıyorum videoyu izleyerek LT18i xperia telefonun desen kilitini kaldırabilirsiniz.

İŞLEM TAMAMDIR.

DEVAMI>>

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMA CEVAP VEREMEYEBİLİRİZ HIZLI CEVAP ALMAK İÇİN
imei repair GRUBUMUZA KATILABİLİRSİNİZ.
https://www.facebook.com/groups/2564106410501110/