imei repair
Gurubumuzda paylaşılan çözümlerden haberdar olmak için Guruba katılın·
Grubumuza sende Katıl
Cep Telefonu Tamir destek Paylaşım Topluluğu
 
on | 0 yorum
HiKing A10, Android 4 işletim sistemi kullanan bir model ve 2 farklı format yöntemi var. Bunlardan ilki için Menü> Ayarlar> Yedekle ve sıfırla> Fabrika verilerine sıfırla> Telefonu sıfırla> Her şeyi sil yörüngesini izlemelisiniz.
HiKing A10 akıllı telefonunuzda yazılımsal sıkıntılar başgösterdiğinde ya da ekran desen kilidi problemleri yaşadığınızda formatlama işlemini uygulamanız gerekir. Formatlama işlemi telefonu fabrika ayarlarına geri döndürerek, tüm kilitleri ve hesapları kaldırır.
Akıllı telefonunuza format atmaya karar verdiğinizde mümkünse önce veri yedeği alın ve şarj düzeyinin en az %25 olmasını sağlayın!
Diğer yol ise daha çok desen kilitlerinin unutulması, bloke edilmesi gibi durumlarda kullanılsa da menüye erişim sağlayamadığınız her durum için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Donanımdan format adı verilen bu işlemin mantığı, telefonu bazı tuşlarını kullanarak kurtarma moduna (recovery mode) ulaşmak şeklindedir.
  • Telefonu kapatın ve açılış işleminde ses açma ile güç tuşlarını birlikte kullanın. Yani ses açma ve güç(kili) tuşlarına birlikte basarak telefonu açın.
  • Karşınıza siyah ekran üzerinde bir kaç tane beyaz seçenek çıkacak. Bu aşamadan sonra dokunmatik çalışmayacak
  • Ses açma tuşunu kullanarak ‘[Recovery Mode]’ seçeneği üzerine gelin ve ses kısma tuşuyla onaylayın.
  • Yeni ekranda yatık vaziyette olan Android robotu ve ‘Komut Yok’ yazısını göreceksiniz. Bu ekranda da bir kez güç(kilit) tuşuna basarak kurtarma moduna ulaşabilirsiniz.
  • Kırmızı ve mavi renkli ekran ses kısma tuşuyla ‘wipe data/factory reset‘ seçeneği üzerine gelin ve ses açma tuşuyla onaylayın.
  • Yeni ekran teyit amaçlı; yine ses kısma tuşuyla ‘Yes — delete all user data‘ seçeneği üzerine gelin ve ses açma tuşuyla onaylayın.
  • Telefon ilk ekrana geri dönecek. Burada olası uygulama hataları engellemek açısından ses kısma tuşuyla ‘wipe cache partition‘ seçeneği üzerine gelip, ses açma tuşuyla onaylamakta fayda var.
  • Son olarak ‘reboot system now‘ seçeneğini ses açma tuşuyla onaylayın.
İşlem tamam! Artık kurulumu yaparak, kişilleştirmeye başlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMA CEVAP VEREMEYEBİLİRİZ HIZLI CEVAP ALMAK İÇİN
imei repair GRUBUMUZA KATILABİLİRSİNİZ.
https://www.facebook.com/groups/2564106410501110/