imei repair
Gurubumuzda paylaşılan çözümlerden haberdar olmak için Guruba katılın·
Grubumuza sende Katıl
Cep Telefonu Tamir destek Paylaşım Topluluğu
 
on | 0 yorum

Samsung Galaxy Trend Plus Tuşlarla Formatlama

  1. Telefonunuzu kapatınız.
  2. Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız.
  3. Telefon açılıp, Samsung logosu gözüktüğünde tuşları bırakın.
  4. Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; açılan ekranda Sesi Azalt tuşu yardımı ile Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
  5. Yes’i seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
  6. Açılan ekranda Reboot System Now‘ı seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
  7. Samsung Galaxy Trend Plus Format Atma işleminiz gerçekleştirilmiştir. Telefonunuz fabrika ayarlarına sıfırlanmış olacaktır.

Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580 Andorid cihazı sıfırlamak için birçok yolu vardır.Bunlardan biri Android Kurtarma menüsüne girin ve silme data / factory reset seçeneğini etmektir. Sen bu 3 düğmelerine basarak kurtarma menüsüne girebilirsiniz Telefonunuzda aynı zamanda. 1.. Artı Galaxy eğilim kapatın. Piliniz yeterince dolu olduğundan emin olun. 2.yaklaşık 10 saniye boyunca aynı anda EV + Ses UP ve POWER tuşuna basarak telefonu açın. 3.. Android Kurtarma menüsü olacaktır Görüntülenen. 4. - Vurgulayın ve seçmekaşağı Ses kullanarak anahtar - veri / Fabrika sıfırlama silin. 5.. Sonraki git basarakkapatma tuşuna. 6.. Tekrar Seçiniz Evet - tüm kullanıcı verilerini silmek ve basın gücü. 7. Tüm veriler silinecektir. Donanımdan sıfırlama yapmadan önce veri yedekleme emin olun. 8. Her şey şimdi seçme sistemi yeniden başlat sildi sonra - telefonu yeniden güç tuşunu kullanarak. Başka bir yol, bir girdiğinizde cihazı sıfırlamak için arama ekranında reset kodu. Samsung Galaxy Trend Plus, GT- sıfırlamak zor için bu yöntemi kullanın S7580 telefon: * 2767 * 3855 # girin. Uyarı! Kişiler dahil tüm veri, vb mesajlar silinecektir! SIM veya tam sıfırlama önce PC'nize yedekleme yapmak vb tüm gerekli veriler / Rehber / Mesajlar kopyalayın! Fabrika sıfırlama önce SIM kartı çıkartın.

Sizin Galaxy eğilim artı Telefon sıfırlama / telefon yeniden 
basın ve ölümcül hatalar veya takılmalar ya da donuyor varsa 8-10 saniye cihazı sıfırlamak için basılı tutun. Cihazınız donuyor veya önemli hatalar var, size Cihazınız donarsa veya takılırsa Eğer uygulamaları kapatın ya da pili takın ve yeniden işlevsellik kazanmak için cihaza açmanız gerekebilir. Cihazınız donmuş ve tepkisiz, basın ve yeniden başlatmak için 8-10 saniye süreyle Güç düğmesini basılı tutun. Eğer bu sorunu çözmezse, fabrika verilerine sıfırlama gerçekleştirin. Uygulamalar ekranında, dokunun Yedekleme → Ayarlar ve → Fabrika verilerine sıfırlama → Cihaz → Sil Reset sıfırlama her şeyi. Fabrika verilerine sıfırlama işlemi gerçekleştirmeden önce, cihazda depolanan tüm önemli verilerin yedek kopyalarını almayı unutmayın

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMA CEVAP VEREMEYEBİLİRİZ HIZLI CEVAP ALMAK İÇİN
imei repair GRUBUMUZA KATILABİLİRSİNİZ.
https://www.facebook.com/groups/2564106410501110/