imei repair
Gurubumuzda paylaşılan çözümlerden haberdar olmak için Guruba katılın·
Grubumuza sende Katıl
Cep Telefonu Tamir destek Paylaşım Topluluğu
 
on | 0 yorum

Eğer daha önce hiç yazılım yüklemesi yapmamışsanız, öncelike bir Wi-fi ağına bağlanıp ayarlardan cihaz hakkında menüsüne girip güncellemeleri kontrol etmenizi öneririz. Telefonunuz modifiye edilmemişse güncellemeyi otomatik olarak alacaksınız.

Otomatik güncellemeyi alamıyorsanız veya çeşitli yazılımsal sorunlardan dolayı telefon normal çalışır halde değilse Odin ile yükleme yapabilirsiniz.

Sürücülerin otomatik olarak yüklenebilmesi için bilgisayarınızda Kies programının kurulu olması gerekmektedir. Bilgisayarınızda Kies yoksa aşağıdaki link'den indirip kurun. Kurulumdan sonra bilgisayarınızı resetleyin. Programı açmayın, açılırsa geri kapatın.Sadece kurulu olması yeterlidir.

İhtiyacınız olan dosyalar:Odin vw rom dosyası aşağıdadır.


Dosyaları indirip winrar veya winzip ile bir klasöre çıkarın.

Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses kısma + home(orta tuş) + güç tuşlarına beraber basıp basılı tutun. Ekrana Samsung logosu gelince güç tuşunu bırakıp diğer tuşlara basmaya devam edin. Biraz sonra ekrana ingilizce yazılar gelecek. Tuşları bırakıp bir kere ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonu Download Mode‘una alacaktır. Telefonu download modundayken USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. Sürücülerin yüklenmesini sağlayın.

Odin programını açın. Telefon sürücüleri başarılı şekilde yüklenmiş ve bilgisayar ile bağlantı kurulmuşsa, programın ID:COM kutucuğunda bağlanılan com port numarası gözükür.


PIT: goldenxx.pit
PDA: CODE_I8190XXAMG4_1332988_REV00_user_low_ship.tar.md5
CSC: CSC_OXA_I8190OXAAMG4_1332988_REV00_user_low_ship.tar.md5

Start butonuna basarak işlemi başlatın. Programın sol üst köşesinden işlem ilerleyişini görebilirsiniz. Eğer Message kısmında Setup Connection uyarısında kalırsa bağlantı kurulamıyor demektir. Telefonun bağlantısını kesin. Bataryasını çıkarıp geri takın ve en baştan başlayın.

Yükleme işlemi 10 dakikaya kadar uzayabilir. İşlem bittiğinde telefon kendini yeniden başlatacaktır. Aynı zamanda programın sol üst köşesinde PASS yazısını göreceksiniz. İşlem tamam, telefon açıldığında kendinize göre kişiselleştirmeye başlayabilirsiniz.

Kies programı

Odin programını

Rom Dosyası

Rar Şifresi : www.flyblog.net

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMA CEVAP VEREMEYEBİLİRİZ HIZLI CEVAP ALMAK İÇİN
imei repair GRUBUMUZA KATILABİLİRSİNİZ.
https://www.facebook.com/groups/2564106410501110/