imei repair
Gurubumuzda paylaşılan çözümlerden haberdar olmak için Guruba katılın·
Grubumuza sende Katıl
Cep Telefonu Tamir destek Paylaşım Topluluğu
 
on | 1 yorum

Samsung Note 5 format atma resimli anlatım

Samsung Galaxy Note 5 Format Atma telefonunuza virüs bulaştığında ÇALIŞMASINI engelediginde yavaşladığında ayarlarda sıkıntılar yaşadığınızda fabrika ayarlarına döndürmek sizin için en iyi seçenek olacaktır. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi indirip kurduğunuz uygulamaların yanı sıra ortam dosyalarınız, verileriniz, kişiselleştirdiğiniz ayarlar dahil telefon belleğindeki her şeyi kalıcı olarak siler. Fabrika ayarlarına sıfırlama öncesinde veri ve dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun. Format atmadan önce şarjınızın% 50’nin üzerinde olması gerektiğini unutmayınız. Samsung Note format 5  atma işlemini yapmadan önce yukarıda ki yazılanları DIKKATLİ OKUMANIZ tavsiye edilir. 
Yukarıda ki videoyu izleyemiyorsanız yada uzun geldiyse eğer aşağıda samsung galaxy Note 5 format atma resimli anlatımı ile sizleri baş basa bırakıyoruz.
Samsung Galaxy Note 5 Ayarları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
Fabrika ayarlarına sıfırlamanın en hızlı ve seri yolu, ayarları kullanmaktır. Adımları doğru yaptığınızda Samsung Galaxy Note 5 Format Atma işleminiz gerçekleşecektir.Telefonunuzda hiçbir veri kalmayacaktır.
  1. Menü →
  2. Ayarlar →
  3. Yedekle ve sıfırla →
  4. Fabrika ayarlarına sıfırla →
  5. Telefonu sıfırla →
  6. Herşeyi sil
İşlemleri sırasıyla uyguladığınızda Samsung Galaxy Note 5 telefonunuzda hiçbir veri kalmayacaktır.
Samsung Galaxy Note 5 format atma işlemi kodları kullarakta yapabiliriz. Bunu için aşağıdaki resmimde gördünüz kodu girmeniz yeterli.

Samsung Note 5 Tuşlar ile Format atma işlemi

Samsung Galaxy Note 5 tuşlarla format atma işlemini genelde desen kiliti olan telefonun menüsüne ulaşamayınca bu şekilde tuşlarla format atma işlemini yaparız.

Samsung Galaxy Note 5 Tuşları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:


  1. Öncelikle telefonumuz açıksa kapatalım,
  2. Telefonumuzun pilimini çıkartalım ve  sonra geri takalım,
  3. Ses Açma  + Menü + Telefonu Açma-Kapama tuşlarına sırası ile hepsine birden 5-6 saniye basılı tutarak samsung yazısı geldikten sonra ellerimizi çekiyoruz ve recovery menüsüne giriyoruz,
  4. Recovery menüsünden ses açma ve kapama düğmelerini kullanarak ” wipe data/factory reset ” menüsünü seçelim,yes diyerek onaylayalım,
  5. Sonra "reboot system now" diyerek cihazı yeniden başlatalım,
  6. Fabrika ayarları sıfırlanacağı için açılış süresi biraz uzayacaktır, telefon açılana kadar bekliyelim.
  7. Ve mutlu son Samsung Galaxy Note 5 format atma işleminiz bitmiştir.
  8. İŞLEM TAMAMDIR.
  9. BİTTİ
S0run yaşayanlar olursa diye Samsung Galaxy Note 5 Telefonun Facktory Reset diiye adlandırılan Ve Hard Resetde denilen tuşlarla format atma işleminin videosunu paylaşıyoruz izleyip sizde telefonuzu kolayca formatlayabilirsiniz..



Samsung Galaxy Note 5 akıllı telefonunuza format atmak istediğinizde başvurabileceğiniz 2 farklı yol var. Bunlardan ilki menü üzerinden işlem yapmak, diğeri ise telefonun kurtarma modunu(recovery mode) kullanmak.
  • Telefon kapatın ve ses açma, ana ekran(home) ile güç(kilit) tuşlarına birlikte basarak telefonu açın.
  • Telefon açılıp, Samsung logosu göründüğünde güç(kilit) tuşunu bırakarak, diğerlerine basmaya devam edin.
  • Cihaz bir süre sonra üzerinde Android robotun bulunduğu turkuaz bir ekrana geçecek. Bu aşamada tuşlar bırakılabilir.
  • Turkuaz ekranda 30-50 saniye kadar beklemeniz gerekecek. Galaxy Note 5 bu süre zarfından sonra kurtarma moduna geçecektir.
  • Kurtarma modunda dokunmatik çalışmaz. Aşağı-yukarı için ses tuşlarını, onay için ise güç(kilit) tuşunu kullanmalısınız.
  • Ses kısma tuşuyla ‘Wipe data/factory reset‘ seçeneği üzerine gelin ve güç tuşuyla onaylayın.
  • Yeni ekran teyit amaçlıdır; yine ses kısma tuşuyla ‘Yes — delete all user data‘ seçeneği üzerine gelin ve güç tuşuyla onaylayın.
  • Note 5 temizleme işlemini yapacak ve ilk ekrana dönecek. Bu aşamada aynı mantıkla ‘Wipe cache partition‘ seçeneğini de onaylamak, akıllı telefonun gereksiz ön belleğini temizleyecektir.
  • Son olarak ilk sıradaki ‘Reboot system now‘ seçeneğini güç(kilit) tuşuyla onaylamak cihazın temizlenmiş olarak yeniden başlamasını sağlayacak. İşlem tamam! Galaxy Note 5 artık yeniden kuruluma ve kişiselleştirmeye hazır.

1 yorum:

note 5 formatlama taktigi dedi ki...

Samsung Galaxy kapatın 5. Telefonu unutmayın. Basın ve her ikisi de tutun + Ev + güç Seviyesini Artır üzerinde. Kurtarma menüsünde seçmek veri factory reset silin Ses düğmesi ile. Basın gücü onaylayın. Sert sıfırlama şimdi seçin reeboot sistemi tamamladıktan sonra! Tüm veriler kaybolacak! Samsung Galaxy N920 şifre kilidini açın, Samsung Galaxy Note5 sıfırlama



Basın ve ölümcül hatalar veya takılmalar ya da donuyor varsa fazla 7 saniye cihazı sıfırlamak için GÜÇ tuşunu basılı tutun.

Cihazınız donuyor veya önemli hatalar var
Cihazınız donuyor veya takılırsa varsa, programları kapamanız veya yeniden işlevsellik kazanmak için cihazınızı sıfırlamanız gerekebilir. Senin Eğer
cihaz dondurulmuş ve tepkisiz, basın ve 10-15 saniye boyunca Power tuşuna basılı tutun. Cihaz otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.
Bu sorunu çözmek fabrika verilerine sıfırlama işlemi gerçekleştirmek yoksa. Bekleme modunda, uygulama listesini seçin ve açın Yedekleme → Ayarlar & → Fabrika verilerine sıfırlama → Reset telefon → Her şeyi sil sıfırlayın.

Bir veri sıfırlama gerçekleştirme
cihaz üzerindeki tüm ayarları ve verileri silin. Fabrika verilerine sıfırlama işlemini gerçekleştirmeden önce, emin
cihazda depolanan tüm önemli verileri yedekleyin. Yedekleme ve veri geri
bakınız. Daha fazla bilgi için
Tüm uygulamalar ekranında dokunun Ayarlar → Yedekleme ve Her şeyi sil → Fabrika verilerine sıfırlama → Reset cihazı → sıfırlayın. Cihaz otomatik olarak yeniden başlatılır.

Basın Uygulama düğmesine basın, ardından Ayarlar> Ayarları sıfırla: Fabrika varsayılan değerlerine ayarlarını sıfırlayın.

Cihazınızı kullanırken, önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Cihazınızın yedekleyin tüm verilerin imha edilmesi ve zaman sonra cihazınızı sıfırlamak
kişisel bilgilerinizin kötüye kullanılmasını önlemek için.

Samsung Galaxy Note5 SM-N920 sıfırlamak zor bu yöntemi kullanın: * 2767 * 3855 # girin. Uyarı! Kişiler dahil tüm veri, vb mesajlar silinecektir! SIM veya tam sıfırlama önce PC'nize yedekleme yapmak vb tüm gerekli veriler / Rehber / Mesajlar kopyalayın! Tam sıfırlama önce SIM kartı çıkartın.

Galaxy Note 5 Modeller
SM-N920T
SM-N920A



Eğer yeni bir cep telefonu ya da yeni tablet satın almadan önce, cihazınızı tamir için aşağıdaki prosedürü deneyin. Mümkün ve çoğu durumda fabrika reset önce SIM ve SD kartı çıkarmak Öncelikle pilinizi, önemli verilerinizi yedekleyin şarj edin. O kadar online yedekleme her zaman önemlidir, donanımdan sıfırlama yaptıktan sonra verilerinizi kurtarmak mümkün değildir. Tüm verilerinizi için bir yedekleme harici bir aygıt, sabit disk, raid sistemi veya medyada yapılmalıdır. Cep telefonu, kayıp veya çalıntı durumunda hasarlı veya sigorta olmadan, en azından değerli veriler güvenli bir yerde yedeklenir. Telefonunuzu satmak üzeresiniz ve kişisel verileri silmek istiyorsanız, telefon virüs etkilenen ise veya bir sabit sıfırlama yapmak zorunda. Bazı durumlarda, siz de cihazınızdan unutulan şifre veya kilit deseni silebilirsiniz. Tüm bilgiler hisse bazlı ROM ile cihazlar içindir. Eğer köklü cihazı kullanıyorsanız, her zaman vb IMEI bilgisi içeren, EFS ilk klasörü yedekleyin!

Yorum Gönder

YORUMA CEVAP VEREMEYEBİLİRİZ HIZLI CEVAP ALMAK İÇİN
imei repair GRUBUMUZA KATILABİLİRSİNİZ.
https://www.facebook.com/groups/2564106410501110/